Avcı DünyasıAvcı DünyasıAvcı Dünyası

Hakkımızda

Hakkımızda

Firmamız 1999 yılında şu anki adresinde Avcılık ve Av malzemeleri bayiliği dalında faaliyete başlamıştır. Kurucusu Ali SÜLER'dir.

Kuruluşundan itibaren firmamız müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinmiş ve müşterilerine her zaman eniyiyi ve en kaliteliyi sunmayı hedeflemiştir. Bu doğrultuda müşterinin istek ve taleplerini de göz önünde bulundurarak sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Çoğu kişi avcılığı bir katliam bir vahşet gibi görür fakat bu işin içinde olan ve avcılığı bilinçli olarak yapanlar bilirler ki avcılık bir spordur katliam değil. Unutulmamalıdır ki “SİLAH DEĞİL İNSAN ÖLDÜRÜR.”

Bu fikirden yola çıkarak firmamız müşterilerine avcılığın anlamını ve bilinçli avcılığın ve silah kullanmanın nasıl yapılacağını onlara anlatarak avcılık sporunu ve silahları sevdirmeyi ilke edinmiştir.

Bu bağlamda sektördeki yenilik ve piyasa şartlarına göre kara avcılığı için gerekli olan yerli ve ithal av silahları satışı, balık avcılığı için gerekli olan ( olta makine, kamış, misine, kanca, kurşun, mantar,.. vs) malzemeleri, güvenlik ve korunma amaçlı yerli ve ithal silah çeşitleri ve aksesuarları satışı, sahip olduğunuz silahların tamir, bakım, krom kaplama, gravür işleme …vs. işlemleri. Tabancalar için (kılıf,kabza…vs. ) gibi aksesuarların temini. Silah, şarjör temizlik ve bakım setleri. Özel günlerde, bayramlarda… vs. havai fişek organizasyonları, Ramazan ayına özel ramazan topu sefası gibi etkinlikler. Avcılar için av botları, çakı bıçak çeşitleri, kuru sıkı ses tabancaları ve mermi çeşitleri, ve avcılık ile ilgili birçok ürün çeşitleri faaliyet yelpazemizde bulunmaktadır.